OKUL KÜTÜPHANEMİZ AÇILDI

OKUL KÜTÜPHANEMİZ AÇILDI

05.03.2022 439

"Ben çocukken fakirdim. İki kuruş elime geçince bunun bir kuruşunu kitaba verirdim. Eğer böyle olmasaydım, bu yaptıklarımın hiç birisini yapamazdım"

Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuz her alanda olduğu gibi bu alanda da Ata'mızın izinden yürümeye devam etmekte. Ata'mızın, küçüklüğünde kitaplara verdiği değer gibi öğrencilerimiz de boş zamanlarını kitapların içerisindeki engin denizlerde geçirmekte, her kitapta daha geniş ufuklara yelken açmaktalar.

Okulumuz olarak biz de öğrencilerimizin kitaplara olan bu ilgisine kayıtsız kalmayarak onlara bir kütüphane oluşturmaya karar verdik... ve kütüphane oluşturma serüvenimiz 2 Mart Çarşamba günü Daday Kaymakamı Mehmet SERT, Daday İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet ŞİRİN ve diğer protokol üyelerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen açılış töreniyle son buldu.

Kütüphanenin kurulmasından kitapların tasnifine kadar vermiş oldukları büyük emek için, Atatürk İlk ve Ortaokulu okul idaresi ile tüm öğretmen, öğrenci ve yardımcı personele,

Yapmış olduğu kitap bağışları için İzgören Akademi Uğur Böcekleri Kişisel Gelişim Uzmanı Gamze AMUCAOĞLU'na,

Merhum Turan TERZİGİL adına yaptıkları kitap bağışları için Jale ATAŞALAR'a ve Bilkent Üniversitesi öğretim üyelerine,

Merhum Mehmet Sakin ÖZENCİ adına yaptıkları kitap bağışları için ailesine,

Kütüphanenin kurulmasında verdikleri emek için Eskişehir Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Gönüllü Toplum Hizmeti Kuruluşu(GTHK) üyelerine,

Gazete vasıtasıyla maddî destek veren Ziraat Bankası Daday Şubesi Banka Müdürü Mehmet DEMİRCAN'a;

AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİZ.

05-03-202205-03-202205-03-202205-03-202205-03-2022